Okategoriserade

Vilka aktiviteter finns det att göra utomlands? (bildspel)

En fråga som dyker upp ibland är vad digitala nomader gör på sin fritid när de bor i andra länder? I detta inlägg går jag igenom lite roliga aktiviteter som jag själv hittade på när jag reste runt i Asien, mellan åren 2017 till 2019. Här är ett axplock av aktiviteter som jag sysslade med under mina resor, och i bilden ovan ser du en båt vi åkte runt med för att snorkla och besöka olika öar nära Koh Lanta.

I denna bild ser du mig hänga med folk från thaiboxningsgymmet Hongthong Muay Thai i Chiang Mai som är beläget i norra Thailand, vi hade precis ätit frukost innan det var dags att kolla på UFC matcher.

I denna bild hade jag precis klättrat upp för en viewpoint i närheten av en nationalpark några mil utanför staden Hua Hin. Notera att jag gjorde detta i flip flops vilket dubblade svårighetsgraden.

Här går jag upp för något som heter Sticky Waterfalls, en typ av sten som faktiskt inte behöver det där repet jag står o håller i. Du hittar det cirka 5 mil utanför Chiang Mai i norra Thailand. Det går alldeles utmärkt att klättra upp utan att ens ta i någonstans med händerna, en riktigt skum känsla för övrigt.

Här poserar jag med en Super Soaker i Bangkok, under nationella firandet av Songkran eller vattenfestivalen som det också kallas för.

Här står jag utanför ruinerna av Ayutthaya, eller den antika huvudstaden av Thailand. Den är belägen några mil utanför Bangkok och väl värd ett besök.

I denna bild står jag 50 våningar upp vid en skybar i Bangkok, en aktivitet jag rekommenderar varmt för alla som vill koppla av en stund i lugn och ro med en riktigt schysst utsikt. Bilden är något suddig, men det var mycket trevligt även om priserna är något högre.

I denna bild poserar vi vid Bang Kachao, en liten ö mitt i Bangkok. Det går att hyra en cykel och spendera hela dagen där för endast någon hundralapp, något som helt klart är värt det.

Här utforskar jag en av många grottor som hittas i närheten av Hua Hin, en stad vid havet några hundra kilometer söder om Bangkok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *